Detalii livrare

Detalii livrare

Livrarea se face pe teritoriul României, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid – WOOT /Cargus/ Fancourier - în 2-12 zile lucrătoare, în funcţie de disponibilitatea produselor în stoc, de tipul de lentile comandate şi de locaţia clientului.

CTN BEST OPTIC SRL își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor va fi gratuită oriunde în țară pentru comenzile care au o valoare de minim 500 RON (inclusiv TVA). Pentru comenzile mai mici de 500 RON (inclusiv TVA) se va aplica un tarif de livrare 15 Lei (inclusiv TVA) pentru orice localitate din țară pentru livrarea prin curier.


Produsele marcate cu „Livrare Gratuită” beneficiază de livrare gratuită oriunde în țară, indiferent de valoarea comenzii.

În situații de forță majoră care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, grave, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră, conform uzanțelor legii românești CTN BEST OPTIC SRL își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din cauze de forță majoră, independente de S.C. CTN BEST OPTIC SRLDe asemenea, în situația în care clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni încă o dată după ce va restabili contactul cu clientul. Dacă nici de această dată clientul nu este găsit la adresa indicată și la ora stabilită, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu. În toate aceste situații, subscrisa nu poate fi trasă la răspundere de către cumpărător, acesta neputând să pretindă daune-interese care să acopere eventualele prejudicii ce i-au fost produse de cauze de forță majoră.

Newsletter

  • Urmariti-ne -
  • Facebook
  • Instagram
Livrare produse Agrofelix Livrare produse Plata securizata Agrofelix Plata securizata Livrare gratuita Agrofelix Livrare gratuita Telefon Agrofelix Telefon 0763639XXX