Detalii plata

Detalii plata

Plata produselor comandate se poate efectua în avans sau la livrarea produselor.


Plata in avans

Pentru toate comenzile ce conțin lentile cu sau fără montaj plata produselor se va face în avans prin card online sau prin ordin de plata - dovada plății trebuie trimisă către CTN BEST OPTIC SRL la adresa de e-mail contact@magazinuldeoptica.ro sau pe whatsapp 0770-578493. Data confirmării plății va fi considerată ca data a plasării comenzii iar termenul de livrare va fi calculat de la data confirmării plății. Comanda va fi efectuată numai după intrarea banilor în contul SC CTN BEST OPTIC SRL. Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul cartii de credit online sau ordin de plată. În acest caz, S.C. CTN BEST OPTIC S.R.L. va solicita procesatorului de plăți electronice confirmarea securității și a validității tranzacției și, de asemenea va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor. În cazul vânzării cu plata în avans, produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar, livrarea nu va fi realizată.Tranzactiile online vor fi efectuate in conditii de siguranta si confidentialitate deplină, sigur si rapid prin intermediul procesorului de plati online Netopia Payments.


Plata la livrare - ramburs

Aceasta variantă de plată a comenzii se va face in numerar la livrare doar pentru comenzile ce nu conțin lentile de comandă sau lentile cu montaj. Vei plăti direct agentului firmei de curierat WOOT / Cargus / Fan Courier in momentul in care iti sunt livrate produsele, iar acesta iti va emite o chitanta. Produsele comandate si taxa de transport trebuie achitate integral.



Newsletter

  • Urmariti-ne -
  • Facebook
  • Instagram
Livrare produse Agrofelix Livrare produse Plata securizata Agrofelix Plata securizata Livrare gratuita Agrofelix Livrare gratuita Telefon Agrofelix Telefon 0763639XXX