TERMENI ŞI CONDIŢII

1. CONDITII GENERALE
Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site implică acceptarea acestor termeni şi condiţii, de aceea se recomandă citirea lor cu mare atenţie.
Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio altă notificare.
Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare şi pot diferi de produsele comercializate din cauza editării electronice sau manuale a informaţiilor primite de la furnizori.

Compania care administreaza site-ul magazinuldeoptica.ro este S.C. CTN BEST OPTIC SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Albinelor, Nr. 7, parter, cam. 1, Sect. 4, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul de ordine J40/1577/2000 si are Codul de Identificare Fiscala (CIF / CUI) RO12731284,  (denumita in continuare “Vanzator / Proprietar/ Noi”).

Folosirea acestui site implică acceptarea Termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

2. Obligațiile clienților
Prin plasarea comenzilor pe site-ul magazinuldeoptica.ro confirmați că:
- aveți vârsta de minim 18 ani.
-utilizati serviciile noastre în mod voluntar;
-în cazul comezilor de lentile sau ochelari cu lentile ați fost supus unui test oftalmologic la un oftalmolog/op­tometrist în ultimele 12 luni și dețineți o prescripție medicală.
- trimiteți prescripția medicală pe email contact@magazinuldeoptica.ro sau whatsapp 0770-578493 în vederea verificării și confimării comenzii.
-va asumati raspunderea pentru informatiie trimise in baza carora vi se vor confectiona ochelarii de vedere sau vi se vor livra lentilele de verdere.
-veti citi si respecta instructiunile de folosire și păstrare a ochelarilor, puse la dispozitie de catre vanzator.


INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE OCHELARI DE SOARE/ VEDERE:
-asezati si scoateti ochelarii de la ochi intotdeauna folosind ambele maini.
-asezati ochelarii intotdeauna cu bratele pliate in jos cand nu ii purtati , de preferat intr-un loc corespunzator.
-spalati lentilele numai cu apa sau spray special pentru tipul corespunzator de lentile si stergeti-le numai cu o laveta moale, de preferinta microfibra, asigurandu-va ca nu este murdara de praf, nisip sau orice ar putea zgaria lentilele.
-nu lasti ochelarii expusi unor surse de caldura ( pe bordul autoturismului, sub becul veiozei etc)
-verificati periodic suruburile ramelor deoarece din cauza manevrelor repetate acestea se pot desface ducand la deteriorarea lentilelor si a ramei.
-durata medie de purtare este de 24 luni.

3.Înregistrarea ca membru

Pentru a te putea înregistra, vei avea nevoie de un nume utilizator (adresa de e-mail) şi de o parolă.

Eşti responsabil(ă) de păstrarea în siguranţă a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfăşurată sub numele tău de utilizator fiind integral în responsabilitatea ta. Eşti de acord să ne înştiinţezi imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele tău de utilizator.

Pentru a putea comanda produsele noastre, trebuie să furnizezi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre tine, aşa cum sunt detaliate în formularul de înscriere din secţiunea de înregistrare ca membru şi să fii de acord cu prelucrarea acestor informaţii. În situaţia în care considerăm ca această obligaţie nu este respectată de tine, ne rezervăm dreptul de a-ţi bloca accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului, fără nicio notificare prealabilă.

4. Pret
Prețurile prezentate pe site-ul magazinuldeoptica.ro includ TVA (19% sau 9%, în funcție de produs), însă nu includ cheltuielile de livrare,.
Prețurile pot fi modificate fără a se proceda la o comunicare în acest sens în prealabil, cu respectarea dispozițiilor legale aplicabile.
În cazul ofertelor promoționale se va specifica perioada de valabilitate a acestora, cu mențiunea că acestea sunt valabile numai în limita stocului disponibil.

Majoritatea ramelor de ochelari au pachet de lentile 1.5 antireflex BONUS.

Pentru o ofertă personalizată puteți trimite prescripția de ochelari pe numarul de whatsapp 0770-587493


5. Program
Deși puteti plasa comanda dumneavoastra oricand, 24 ore din 24 și veti primi un mail automat care vă confirmă faptul că am primit comanda dumneavoastra aceasta nu reprezinta confirmarea comenzii. Comenzile sunt procesate de Luni pana Vineri in intervalul orar 9.30 -17.30. Comenzile efectuate in afara programului sau in perioada sarbatorilor legale vor fi procesate in prima zi lucratoare.
Începerea termenului de livrarea este momentul confimării comenzii ce va fi făcută doar după primirea prescrpției medicale.


6.Protecţia datelor personale în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Noi respectăm cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajăm Spam-ul, nu furnizăm adresa ta de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa ta de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Datele tale personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC CTN BEST OPTIC SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra comenzile efectuate de tine.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a te adresa justiţiei. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor personale care te privesc şi să soliciţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, prin poştă pe adresa societăţii noastre.


7.Fraudă şi litigii

Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict apărut între companie şi clienţi se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele doua părţi 6.  in termen de 15 zile de la data sesizarii in scris de catre utilizator. În cazul în care acest lucru nu este posibil litigiile vor fi soluţionate de instantele judecatoresti române competente din Municipiul Bucuresti.

8.Copyright

Întregul conţinut al site-ului (imagini, texte, grafică, logo-uri, baze de date, scripturi) este proprietatea SC CTN BEST OPTIC SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor prevăzută de legea română. Folosirea elementelor enumerate mai sus fără acordul CTN BEST OPTIC SRL se pedepseşte conform legilor în vigoare.